Menu

Metalen kantoormeubels

Metalen kantoormeubels Scene

Ons assortiment sloten voor metalen kantoormeubels is ontworpen om te voldoen aan de eisen van fabrikanten van metalen kantoormeubels, van diegenen die zoeken naar eenvoudige mechanismen voor budgetmeubels tot sluitsystemen voor designmeubels.

We bieden een variëteit aan sloten  voor metalen meubels, zoals voor bureaus, archiefkasten, dossierkasten en laden of kantooropslagoplossingen.

Dit assortiment bevat noksloten, ladebloksloten, palsloten, stiftcilindersloten en meerpuntssloten. Daarnaast hebben we een assortiment van geavanceerde mechanische en programmeerbare elektronische sloten die sleutelvrije oplossingen bieden. We ontwerpen en produceren ook vele klantspecifieke sloten.

Als u op maat gemaakte kantoormeubels ontwerpt en advies wilt over bestaande of op maat gemaakte slotopties, neem dan contact op met ons team via +32 61 212.261 of sales@euro-locks.be. Zij helpen u graag verder.

Download een exemplaar van onze brochure Metalen kantoormeubels of gebruik de onderstaande productlinks om ons assortiment sloten te bekijken.

Gerelateerde producten