Menu

Houten kantoormeubels

Houten kantoormeubels Scene

We leveren een uitgebreid assortiment aan sluitoplossingen voor houten kantoormeubels. Ons assortiment is ontworpen om aan de wensen van fabrikanten van houten kantoormeubels te voldoen, van diegenen die op zoek zijn naar een waardegedreven product tot en met geavanceerde sleutelvrije en maatoplossingen.

We bieden een varieteit aan sloten voor houten meubels, voor onder andere jaloeziedeuren, bureau-ladeblokken, archiefkasten, lockers en kantooropbergoplossingen.

Het assortiment bevat deursloten, randsloten, ladebloksloten, espagnoletsloten en meerpuntssloten. Daarnaast hebben we een assortiment van geavanceerde mechanische en programmeerbare elektronische sloten die sleutelvrije oplossingen bieden. We ontwerpen en produceren ook vele klantspecifieke sloten.

Als u op maat gemaakte kantoormeubels ontwerpt en advies wilt over bestaande of op maat gemaakte slotopties, neem dan contact op met ons team  op +32 61 212.261. Zij helpen u graag verder.

Download een exemplaar van onze Houten kantoormeubels brochure of gebruik de onderstaande productlinks om ons slotassortiment te bekijken.

Gerelateerde producten