Menu

Sloten voor Postbussen en postvakjes

Sloten voor Postbussen en postvakjes Scene

De postvaksloten en postsluitingssystemen van Euro-Locks zijn ontworpen voor het beschermen van persoonlijke post en tegen fraude met postvakjes. We leveren sloten voor huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen:

Huishoudelijk

We leveren sloten voor alle soorten huishoudelijke postbussen die rondom het huis te vinden zijn; waardoor we persoonlijke post in postbussen buiten beschermen.

Commercieel

We leveren geavanceerde postbussen in appartementsgebouwen en grote openbare gebouwen.

Industrieel

Euro-Locks levert ook de sluitsystemen voor geautomatiseerde pakketbezorgingssystemen. Deze sloten zorgen ervoor dat pakketbezorgers hun pakketten veilig kunnen achterlaten, met behulp van geavanceerde elektronische sloten met externe toegang.

Sloten die zijn ontworpen voor posttoepassingen

Onze postsluitingssystemen bevatten een assortiment van sloten met verschillende functies die bij uw specifieke toepassing passen. Deze sloten zijn:

  • Elektronische sloten
  • Noksloten
  • Stiftcilindersloten
Als geen van onze slotsystemen de juiste is voor uw toepassing, bieden we ook een ontwerp- en productieservice op maat aan als u iets wilt aanpassen of wijzigen. Download hier een exemplaar van onze brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling of technische teams, te allen tijde, op +32 61 212.261 of via sales@euro-locks.be om uw specifieke wensen te bespreken.

Gerelateerde producten

Niet het juiste slot voor u? Euro-Locks is gespecialiseerd in sloten en sluitsystemen voor industriële toepassingen en levert al sinds 1889 sloten aan de industrie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw sluitingswensen te bespreken of neem een ​​kijkje in ons uitgebreide assortiment van sluitsystemen.