Menu

Elektronische sloten en digitale combinatieslotenOns assortiment aan elektronische sloten en digitale combinatiesloten is ontworpen ter aanvulling van onze traditionele sluitproducten en elimineert de noodzaak voor sleutels, waarmee de bijbehorende kosten (zoals vervangende sleutels en kosten voor slotenmakers) aanzienlijk verlaagd wordt.

Een elektronisch of digitaal combinatieslot van Euro-Locks is een betrouwbare oplossing voor uw sluitingswensen over een reeks van  toepassingen. Met vele verschillende ontwerpen en functies worden deze aanpasbare sloten geleverd met een keuze aan nokken voor vrijwel iedere toepassing.

Elektronische sloten en digitale combinatiesloten worden vaak gebruikt in toepassingen zoals:

Sommige van onze digitale combinatiesloten kunnen gebruikt worden met het RAS-systeem en al onze elektronische sloten worden standaard geleverd met een opheffingssleutel.

Elektronische en digitale combinatiesloten – meer informatie

Bekijk ons assortiment van elektronische sloten met behulp van de bovenstaande links. Kunt u niet kunt vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op via e-mail of op +32 61 212.261.

Niet op zoek naar een elektronisch of digitaal combinatieslot?

Euro-Locks SA NV levert een groot assortiment van sloten en sluitsystemen voor de industrie, op maat gemaakt voor vrijwel iedere toepassing. Blader door ons assortiment of neem contact op voor meer informatie.

Euro-Locks SA NV is een onderdeel van de Lowe & Fletcher Group die al sinds 1889 wereldwijd sloten aan de industrie levert.