Menu

Noksloten en nokslotsystemenEuro-Locks SA NV ontwerpt, vervaardigt en levert een reeks noksloten voor industriële toepassingen. Een nokslot is extreem veelzijdig en kan worden gebruikt op een veelheid van verschillende toepassingen, waaronder:

Noksloten bestaan ​​uit een basiseenheid (de behuizing en de cilinder) met daaraan een nok bevestigd, waarbij het bedienen van het slot de nok beweegt om het slot te openen en te vergrendelen. 

Deze categorie bevat  schijfstift-noksloten. Hier worden de noksloten onderscheiden op basis van behuizingslengte, wat wordt gemeten als de afstand van de basis van de kop tot het bevestigingspunt van de pal.

Andere soorten noksloten zijn ook te vinden in de volgende categorieën:

We leveren noksloten en nokslotsystemen aan toonaangevende fabrikanten van lockers, kluizen, houten en metalen kantoormeubels, medisch kantoormeubilair en nog veel meer.

Bekijk ons ​​uitgebreide assortiment noksloten met behulp van de bovenstaande links. Als u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over onze afzonderlijke slotoplossingen. 

Niet het juiste slot voor u? Euro-Locks SA NV levert een breed assortiment aan sloten en sluitsystemen. Daarnaast ontwerpen en produceren we innovatieve oplossingen. Indien u advies wilt over bestaande of op maat gemaakte slotopties, kunt u ons e-mailen of bellen op +32 61 212.261.

Euro-Locks SA NV is een onderdeel van de Lowe & Fletcher Group, die al sinds 1889 wereldwijd sloten aan de industrie levert.