Menu

Precisieproductie

De Lowe & Fletcher Group maakt al sinds 1889 sloten en sluitsystemen. Meer dan 850 werknemers zowel lokaal als internationaal zijn betrokken bij het ontwerp en de productie van onze hoogwaardige sloten en sluitsystemen. Het merendeel van ons succes is toe te schrijven aan de betrokken mensen en processen.

Onderzoek en ontwikkeling

Op onze productielocaties staan er toegewijde en hooggekwalificeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteams tot onze beschikking, bestaande uit ontwerpers en technische productmanagers.

Met behulp van de nieuwste CAD-systemen kijken onze ingenieurs naar onze markten en zoeken ze naar manieren om onze sluitsystemen verder te innoveren en continu te verbeteren. 

Met geavanceerd 3D-printen kunnen we snel prototypes voor onze klanten ontwikkelen.

Productieprocessen

Onze productielocaties zijn modern en zeer efficiënt. We investeren in de nieuwste machines om efficiëntie en uitstekende kwaliteit te waarborgen. Al onze bewerkingsprocessen worden volledig intern uitgevoerd.

Onze primaire productieprocessen omvatten spuitgieten in een hete kamer wat zorgt voor braamvrije kerncomponenten, het op hoge snelheid walsen van precisiestiften, sleutels, nokken, behuizingen en nog veel meer onderdelen. 

Onze secundaire productieprocessen omvatten geavanceerde CNC-snij-, bit- en golfvormingsprocessen, lasermarkering. Onze speciale metalliserings- en verflijnen zorgen ervoor dat onderdelen volgens een zeer hoge norm worden afgewerkt.  

Productievermogen en -capaciteit

De productieprocessen die we gebruiken zorgen ervoor dat we gedurende de productie van onze sloten en sluitsystemen zeer flexibel zijn.

Onze teams kunnen evengoed orders met een hoog of laag volume produceren - zonder gevolgen voor de productkwaliteit.

Kwaliteitsborging

Binnen de groep zijn gepaste kwaliteitsmethoden geïmplementeerd om  te zorgen voor productnaleving door procescapaciteit.

Kwaliteitscertificering: Wednesbury and Bloxwich BS EN ISO 9001, 2008; Bloxwich BS EN 14001.

We handhaven veeleisende gezondheids- en veiligheidsnormen om ons personeelsbestand te beschermen.

Er worden strenge milieunormen gevolgd om de wereld waarin we werken te beschermen.

Teamwerk

Er wordt gerichte externe input gebruikt voor de opleiding van ons personeel en tevens maken we gebruik van training op het werk binnen onze productiefaciliteiten voor sloten en sluitsystemen. 

Regelmatige benchmarking van processen en methoden die worden gedeeld binnen de Lowe & Fletcher Group.

Gebruik van technieken zoals Kanban, Continuous Improvement, 5S en het volgen van Key Performance Indicators.

Om uw project en eventueel benodigde sluitsystemen op maat te bespreken, kunt u nu contact met ons opnemen.